Pakke

Strækmærker

Denne pakke er til dig som har strækmærker, og som gerne vil forsøge at mindske dem. (OBS: Der findes pt. ingen dokumenterede cremer mod strækmærker). Vil du gerne læse mere om hvordan, og i hvilken rækkefølge, produkterne skal bruges? Så klik på fanen “anvendelse” nedenfor.

Hvad er strækmærker? Hvorfor får man strækmærker? Hvordan fjerner man strækmærker? Kan man fjerne strækmærker naturligt? Kan man undgå strækmærker under graviditet?

Ovenstående er blot få ud af mange spørgsmål, som jeg får om strækmærker. Derfor har jeg samlet min viden om strækmærker i en vejledning: Bliv meget klogere på strækmærker her.

700,00 kr.

700,00 DKK equals ~1.079,00 NOK
700,00 DKK equals ~1.115,00 SEK
700,00 DKK equals ~95,00 EUR

Hør mere om produktet fra Raz

Produktinformationer

Behandling af strækmærker

Hvis du får strækmærker, så er de kommet for at blive. Der findes pt. ingen dokumenterede cremer som fjerner strækmærker. Alligevel skriver i, brugerne af mine produkter, igen og igen, at I blander Repair Salve og E-vitamin sammen, og masserer det på jeres strækmærker morgen og aften – og I får eftersigende de de vildeste resultater.

Så denne behandling er en anbefaling direkte fra jer.

Repair Salve 100 ml

Lanoline. Olea European Fruit Oil. Carthamus Tinctorius Seed Oil. Butyrospernum Pakii Butter. Cera Alba. Theobroma Cacao Seed Butter. Limonene. Citrus Bergamia Peel Oil Expressed. Citrus Paradisi Peel Oil. Linalool. Citral. Gernatol.

E-vitamin 100% 30ml

Alfa Topherol