Flydende sæbe

Hand & Body Wash 500ml

Min Hand & Body Wash giver en nænsom, men effektiv vask, af hele kroppen. Det er en naturlig vask med birk, honning og æbleekstrakt, som er rensende og genopbyggende for huden, og som vasker uden at udtørre.

250,00 kr.

250,00 DKK equals ~345,94 NOK
250,00 DKK equals ~365,94 SEK
250,00 DKK equals ~33,63 EUR

Ikke på lager

Hør mere om produktet fra Raz

raz-optimized

Produktinformationer

Du finder både birk, honning og æbleekstrakt i min Hand & Body Wash.

Birkeekstrakten renser blidt samt sørger for at huden ikke tørrer ud. Vikingerne brugte birk til daglig vask, og nu kan du gøre det samme.

Den rensende ekstrakt fra honningen er fantastisk til at klare irritationer og rifter. De gamle vikinger smurte honning på alle sår.

Æbleekstrakt indeholder masser af vitaminer og mineraler, der hjælper huden til at holde på fugt, og hjælper med genopbygning af hudens struktur.

Når huden og/eller hænderne er våde, så kommer du en lille smule Hand & Bodywash på dine hænder eller svamp, skummer det op og vasker hele det ønskede område. Skyl efterfølgende grundigt.

Kan bruges efter en body scrub ved tør og skællet hud. Brug også gerne Hand & Body Lotion efter badet.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, C12-15 Pareth-12, Glycerin, Sodium PCA, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Laureth-2, Betula Alba Leaf Extract, Honey Extract, Parfum

Da birk er meget væskedrivende, bruges spæde birkeblade den dag i dag til urtemedicin mod væskeophobninger i kroppen.