Fed, rig creme

Hand & Body Lotion 500ml

Dette er en lotion til hænder og krop, som vil efterlade huden blød og dybt næret. Konsistensen er som en fed creme, og det fortjener din hud – og så dufter den af ingredienserne honning, birk og æble.

500,00 kr.

500,00 DKK equals ~691,87 NOK
500,00 DKK equals ~731,88 SEK
500,00 DKK equals ~67,26 EUR

Ikke på lager

Hør mere om produktet fra Raz

raz-optimized

Produktinformationer

Du finder både birk, honning og æbleekstrakt i min Hand & Body Lotion.

Birkeekstrakten renser blidt samt sørger for at huden ikke tørrer ud, imens honningen virker antibakteriel, svampedræbende og har antioxidante egenskaber.

Æbleekstrakt virker foryngende og indeholder mineraler, A- og C-vitaminer samt enzymer. Disse renser huden for bakterier, og hjælper huden til genopbygning og vedligeholdelse.

Påføres en ren og tør hud – specielt hver gang huden har været i kontakt med vand. Hvis du føler dig tør, så brug den endelig flere gange om dagen.

Bruges sammen med Hand & Body Wash for optimal effekt. Ved sprukne neglebånd kan du med fordel bruge Repair på dine neglebånd, inden du smører med Hand & Body Lotion.

Aqua, Caprylic/Capric, Triglyceride, Cetearyl, Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Carbomer, Sodium PCA, Panthenol, Glyceryl Caprylate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Honey Extract, Betula Alba Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Triethanolamine, Parfum

Honning kan bruges mod rifter og irritationer – det er bare svært ikke at slikke det af, hvis det er tørre, sprukne læber, som du behandler.