-20%
-20%

Pakke

Eksem/atopisk eksem/børneeksem

Denne pakke er til dig, som lider af eksem, atopisk eksem eller børneeksem. Vil du gerne læse mere om hvordan, og i hvilken rækkefølge, produkterne skal bruges? Så klik på fanen “anvendelse” nedenfor.

Lider du af eksem i hovedbunden? Så tag gerne et kig på denne pakke istedet.

Hvad er eksem? Har jeg atopisk eksem? Hvordan behandler man atopisk eksem på en baby? Hvordan behandler man eksem i ansigtet? Eksem på hænderne? Eksem på øjenlåget? Eksem på albuer? Eksem om munden?

Ovenstående er blot få ud af mange spørgsmål, som jeg får om eksem. Derfor har jeg samlet min viden om eksem i en vejledning: Bliv meget klogere på eksem/atopisk eksem/børneeksem her.

 

1.044,00 kr.

1.044,00 DKK equals ~1.609,00 NOK
1.044,00 DKK equals ~1.665,00 SEK
1.044,00 DKK equals ~145,00 EUR

Hør mere om produktet fra Raz

Produktinformationer

Morgenrutine – rækkefølge og brug

1. Cleansing Mask
Alt rens skal ske med min Cleansing Mask (kun som rens i 30 sekunder, og ikke som maske). Dette er for at tilføre mineraler til din hud. Du kan komme en hættefuld Ai i din Cleansing Mask for at booste effekten endnu mere.

2. Ai
Dup den på og lad den tørre ind. Det svier så længe huden er åben, men mineralerne vil hjælpe dig meget. Hvis du behandler et barn, kan det være en idé at blande Ai halvt op med vand, så det ikke svier for meget.

Brug evt. Calm Face Cream hvis dit eksem sidder i ansigtet. Det er en beroligende creme, der vil pleje og hæmme rødmen.

Aftenrutine – rækkefølge og brug

1. Cleansing Mask
Alt rens skal ske med min Cleansing Mask (kun som rens, ikke som maske). Du kan komme en hættefuld Ai i din Cleansing Mask for at booste effekten endnu mere.

2. Ai
Dup den på og lad den tørre ind. Hvis du behandler et barn, kan det være en idé at blande Ai halvt op med vand, så det ikke svier for meget.

3. Repair Salve & E-vitamin
Smør med Repair Salve. Hvis huden direkte er åben og væsker, så anbefaler jeg, at du blander et par dråber E-Vitamin i din Repair Salve for at øge genopbygningen og forhindre arvæv.

Repair Salve 100 ml

Lanoline. Olea European Fruit Oil. Carthamus Tinctorius Seed Oil. Butyrospernum Pakii Butter. Cera Alba. Theobroma Cacao Seed Butter. Limonene. Citrus Bergamia Peel Oil Expressed. Citrus Paradisi Peel Oil. Linalool. Citral. Gernatol.

E-vitamin 100% 30ml

Alfa Topherol

Cleansing Mask 200g

Moroccan Lava Clay. Prynus Sylvestris Leaf Oil. Illicium Vernum Fruit Oil. Limonene.

Anti-Irritation 300ml

Sea Water Extract. Glycerin*. Aqua. Salix Purpurea Bark Extract*. Lactic Acid. *Organic