Hvis det har virket i 200 år, så virker det nok stadig!

Så hvorfor ikke bruge den viden, vi allerede har?

 

Det er filosofien bag mine produkter, som alle er baseret på naturens egen kemi. Derudover har jeg altid ment at “kan man gøre det bedre, så skal man gøre det bedre”. Derfor arbejder jeg altid på at finde nye og bedre ingredienser – til gavn for din hud.

 

Mange hilsner,
Skønhedseksperten Raz

Raz underskrift i sort med hvid baggrund
final_retro6732_opt.jpg

Mit navn er Rasmus Bjørn Steen-Gørup (men de fleste kalder mig Raz), og jeg er manden bag Raz Skincare.

Jeg har i mange år studeret, undersøgt og arbejdet med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber. Med mit overvældende kendskab til nordiske planter og urter, har jeg udviklet skønhedsprodukter gennem de seneste 20 år.

Produkterne fra Raz Skincare er til den kræsne forbruger, og du kan glæde dig til de lækreste konsistenser, nordiske dufte og imponerende effekter. Jeg handler så vidt muligt nordisk, dansk og lokalt, hvilket du også kan opleve i ingredienserne, emballagerne, æskerne mv.

Har du problemer med din hud, så tilbyder jeg hudanalyser, hvor du kan få personlig vejledning og en skræddersyet hudplejerutine til netop din hud. Du kan også finde vejledninger på min hjemmeside omkring forskellige hudlidelser – og hvis du virkelig vil nørde, så kan du kaste et blik på mine artikler

Jeg holder desuden løbende foredrag – både online og fysiske – hvor vi rigtig kan nørde sammen, og hvor jeg giver dig alle mine bedste tips og trick til, hvordan du får den hud, du drømmer om.

Årets ildsjæl vinder Dansih beauty awards

Årets Ildsjæl

Ved branchens største og mest anerkendte prisuddelingsshow Danish Beauty Award, blev Raz fra Raz Skincare kåret som Årets Ildsjæl. Dommernes begrundelse lød:

“Der er altid en dejlig aura, imødekommenhed og venlighed omkring Raz. Vi kender ham fra Torvehallerne, fra TV, fra videoer og foredrag, hvor han deler ud af sin enorme viden om urter og ingredienser, der kan gøre en forskel for mange menneskers hud. Raz har relanceret sit brand i 2022, og dommerne har lagt mærke til det. Der har ikke været et dommermøde, uden at Raz og Raz Skincare-produkterne har været på dommernes læber – med den nye Repair også i bogstaveligste forstand. Ej at forglemme på fødderne… Vi er begejstrede for retningen og den udviklingsrejse brandet gennemgår. Rejsen må fortsætte, for Raz søger altid ny inspiration, så han kan fortælle os nye historier med sine produkter. Vi glæder os til at følge med.”