Vil du blive klogere på din hud?

Jeg elsker at dele min viden, og jeg er faktisk også ret god til det. Det er derfor, at mine foredrag er noget af et tilløbsstykke. Nå ja, og så gør det nok heller ikke noget, at et emne som optimal hud er noget, som de fleste finder spændende og interessant. Vores ansigt er jo det første og bedste visitkort. Lad mig tage dig kærligt i hånden og klæde dig på med viden om huden, som sikrer dig en forståelse for, hvad du selv kan gøre for at opnå en optimal hud. Det bliver ikke kedeligt, og det bliver ikke tungt – med mine utallige TV optrædener og med snart 100 foredrag i bagagen skal jeg nok holde din interesse fra start til slut.
Ønsker du at booke mig, hudeksperten Raz, til et arrangement, så kontakt mig igennem vores kontaktformular.
final_retro6732_opt.jpg

Online foredrag d. 30/5: Fødselsdagsforedrag – 50 år med natur og hudpleje

I anledning af min 50 års fødselsdag inviteres du med til et online foredrag, hvor jeg deler ud af min viden. Jeg vil fortælle om naturens magi for din hud, samt hvordan jeg den dag idag bruger den i mine produkter til at afhjælpe hudproblemer. Få en forståelse for hvilke produkter, som du har behov for, for at få den hud du drømmer om – og hvordan du kan opnå den med naturlige produkter fra Raz Skincare.

Dato: 30/05/2022
Ansigtscreme der er god mod rødme

Online foredrag d. 1/6: Rosacea

I dette foredrag vil jeg dele ud af min viden om rosacea, og jeg sender dig, i gave, testere på de af mine produkter jeg tænker kan være optimal hjælp.

Selve foredraget vil finde sted onsdag d. 1/6 kl. 20, og det vil tage cirka 45 minutter. Efterfølgende vil der være mulighed for, at du kan stille mig alle dine spørgsmål.

Dato: 01/06/2022
Salve med SPF30

Online foredrag d. 28/6: Anti age & solskader

Hvorfor ældes jeg? Hvorfor får jeg rynker? Hvornår skal jeg påbegynde anti-age? Hvordan undgår jeg solskader?

I dette foredrag vil jeg komme ind på, hvorfor kroppen forfalder og ikke mindst, hvorfor vi ser det så meget på huden. Når vi først har denne viden, giver det meget mere mening, hvilke faktorer vi kan benytte for at prøve at skrue tiden tilbage.

Jeg sender dig testere på nogle af mine produkter, som indeholder de virkestoffer, du med fordel kan benytte. Så vil jeg under foredraget vise dig, hvordan jeg ville bruge dem, så du selv kan fortsætte, når jeg har lært dig alt hvad jeg ved.

Dato: 28/06/2022

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om vores produkter og tips og artikler omkring hudpleje direkte til din indbakke.

Nyhedsbrev

KONTAKT

Raz Skincare
Amagertorv 27
1160 København K
(+45) 27 84 66 69
[email protected]

Åbningstider
Mandag til fredag
kl. 08:00 – 16:00
Lørdag & søndag: Lukket